اسکلت بانوی هفت هزار ساله

07/10/94

اسکلت بانوی هفت هزار ساله تهران که در اجرای قراردادی پژوهشی در حفریات باستان شناسانه آقای دکتر محمد اسماعیل اسمعیلی جلودار (عضو هیات علمی گروه باستان شناسی) در محدوده میدان محمدیه تهران کشف شده بود، با حضور دکتر بهشتی رئیس پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری و دکتر حسن کریمیان معاون پژوهشی دانشکده ادبیات و علوم انسانی رونمایی شد. اسکلت این بانوی هفت هزار ساله ایران صبح امروز (6 دی ماه) به همراه حدود 34 شیء دیگر که در کاوش‌های خیابان مولوی به دست آمده بود، در نمایشگاه کشفیات باستان‌شناسی آثار هفت هزار ساله موزه ملی ایران در معرض دید علاقمندان قرار گرفت. معاونت پژوهشی دانشکده به همکاری پژوهشگاه میراث فرهنگی کشور پیگیری‌ها و مکاتبات خود را با سازمان زیباسازی شهرداری تهران برای ایجاد سایت موزه در محل کشف این بانوی هفت هزار ساله هزار ادامه خواهند داد تا در صورت تحقق این خواسته، اشیاء و اسکلت به محل کشف نخست خود بازگردند.