بازدید هیئت صربستانی از دانشکده ادبیات

16/2/96

بازدید هیئت صربستانی از دانشکده ادبیات

دانشکده ادبیات چهارم اردیبهشت ماه میزبان جمعی از اعضای هیأت علمی دانشگاه بلگراد صربستان بود. در این جلسه که با حضور رئیس دانشکده فیلولژی، مدیر مرکز همکاریهای بین المللی وزارت علوم و توسعه فناوری، رئیس دپارتمان کتابداری، مدیر مرکز مطالعات آسیا، معاون بین الملل ومعاون آموزشی و برنامه ریزی دانشگاه بلگراد همراه بود، ابتدا دکتر امین‌مقدسی رئیس دانشکده، ضمن خوشامدگویی و معرفی بخش‌های مختلف و گروه‌های آموزشی، آمادگی این دانشکده را در خصوص عقد تفاهم نامه مشترک، تأسیس مرکز مطالعاتی مشترک در زمینه ادبیات فارسی و ایران شناسی، تبادل دانشجو، اعزام و پذیرش دانشجو و استاد در غالب فرصت مطالعاتی کوتاه و بلند مدت در حوزه‌های شرق شناسی و غرب شناسی، برگزاری نشستهای علمی مشترک، چاپ مجلات مشترک و ارائه دروس و کاوش‌های مشترک در زمینه باستان شناسی اعلام کردند.

در ادمه سرکار خانم لیلیانا مارکوویچ رئیس دانشگاه فیلولوژی، با تشکر از مسئولان دانشکده اظهار داشتند موضوع ایران شناسی و تأسیس مرکز زبان و ادبیات فارسی در دانشگاه بلگراد اهمیت دارد و مقرر گردیده واحدهای درس زبان فارسی و ایران شناسی در دانشگاه بلگراد ارائه شود. در ادامه ایشان در خصوص برگزاری همایش‌ها و دوره‌های تابستانه مشترک، چاپ کتب و مجلات و مقالات و راه اندازی پروژه‌های مشترک در حوزه بالکان و جاده ابریشم تاکید کردند.

در پایان مقرر گردید پیش نویس تفاهم نامه دانشکده ادبیات و دانشگاه بلگراد صربستان تهیه و پس از تاکید به امضا نمایندگان دو طرف برسد. به پیشنهاد معاون اجرایی دانشکده ادبیات، جناب آقای دکتر طهماسبی برگزاری دو کنفرانس مشترک با عنوان‌های (ادبیات در خدمت انسان) و (جاده ابریشم و ارتباطات انسانی) مورد موافقت طرفین قرار گرفت.