بزرگداشت فردوسي طوسي در دانشكده ادبيات و علوم انساني برگزار شد

27/2/95

مراسم بزرگداشت حكيم ابوالقاسم فردوسي شنبه بيست و پنجم ارديبهشت ماه به همت بنياد حاميان دانشكده ادبيات و علوم انساني در تالار فردوسي دانشكده ادبيات برگزار شد.

اين مراسم با حضور استادان، دانشجويان و علاقمندان حوزه فرهنگ و ادب پارسي و يادي از خيرين گذشته و نگاهي به مقوله وقف و نيكوكاري برگزار گرديد، و از استادان پيشكسوت و فرهيخته حوزه علوم انساني تقدير به عمل آمد.

در ابتدا دكتر كريمي دوستان رئيس دانشكده ادبيات، ضمن خوشامدگويي به ميهمانان در خصوص فعاليت بنياد حاميان دانشكده ادبيات گزارشي ارائه نمودند و تاكيد كردند پيگيري اهداف بنياد در جهت گسترش و بازسازي فضاي فيزيكي و ارتقاء هر چه بيشتر امكانات آموزشي و كتابخانه اي در راس برنامه‌هاي راهبردي دانشكده بشمار مي‌رود.

در ادامه دكتر شيخ الاسلام استاد برجسته زبان و ادبيات فارسي، در خصوص اعتقادات و گرايش‌هاي حكيم فردوسي و جايگاه ايشان در زنده نگه داشتن زبان فارسي و دكتر داريوش رحمانيان استاد تاريخ دانشكده ادبيات، از نقش فردوسي در بيان تاريخ اساطيري و كهن اين مرز و بوم سخن گفتند.

مراسم با شعر خواني عليرضا شجاع پور و اجراي موسيقي سنتي همراه بود. در پايان از حضور استادان پيشكسوت اين دانشكده جناب آقايان دكتر شيخ اسلامي، دكتر باطني، دكتر جهانگيري، دكتر اشراقي و خانم‌ها دكتر اتحاديه و دكتر سوسن بياني قدرداني به عمل آمد و از اين عزيزان بعنوان مهمترين سرمايه‌هاي معنوي دانشكده ادبيات نام برده شد. ‌