بزرگداشت فردوسی طوسی در دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار شد

27/2/95

مراسم بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی شنبه بیست و پنجم اردیبهشت ماه به همت بنیاد حامیان دانشکده ادبیات و علوم انسانی در تالار فردوسی دانشکده ادبیات برگزار شد.

این مراسم با حضور استادان، دانشجویان و علاقمندان حوزه فرهنگ و ادب پارسی و یادی از خیرین گذشته و نگاهی به مقوله وقف و نیکوکاری برگزار گردید، و از استادان پیشکسوت و فرهیخته حوزه علوم انسانی تقدیر به عمل آمد.

در ابتدا دکتر کریمی دوستان رئیس دانشکده ادبیات، ضمن خوشامدگویی به میهمانان در خصوص فعالیت بنیاد حامیان دانشکده ادبیات گزارشی ارائه نمودند و تاکید کردند پیگیری اهداف بنیاد در جهت گسترش و بازسازی فضای فیزیکی و ارتقاء هر چه بیشتر امکانات آموزشی و کتابخانه ای در راس برنامه‌های راهبردی دانشکده بشمار می‌رود.

در ادامه دکتر شیخ الاسلام استاد برجسته زبان و ادبیات فارسی، در خصوص اعتقادات و گرایش‌های حکیم فردوسی و جایگاه ایشان در زنده نگه داشتن زبان فارسی و دکتر داریوش رحمانیان استاد تاریخ دانشکده ادبیات، از نقش فردوسی در بیان تاریخ اساطیری و کهن این مرز و بوم سخن گفتند.

مراسم با شعر خوانی علیرضا شجاع پور و اجرای موسیقی سنتی همراه بود. در پایان از حضور استادان پیشکسوت این دانشکده جناب آقایان دکتر شیخ اسلامی، دکتر باطنی، دکتر جهانگیری، دکتر اشراقی و خانم‌ها دکتر اتحادیه و دکتر سوسن بیانی قدردانی به عمل آمد و از این عزیزان بعنوان مهمترین سرمایه‌های معنوی دانشکده ادبیات نام برده شد. ‌