جلسه تقدير از مهندس كاظم قلم چي

05/03/94

جلسه تقدير از مهندس كاظم قلم چي از خيرين دانشكده ادبيات با حضور مسئولين ، جمعي از اساتيد ، كاركنان و هياتي از ستاد خيرين و واقفين دانشگاه تهران دوشنبه سوم خرداد ماه در تالار دكتر شهيدي برگزار شد .
در اين مراسم كه به پاس خدمت ارزشمند مهندس قلم چي در سرمايه گذاري سيستم بي سيم دانشكده ادبيات برگزار گرديد، رئيس دانشكده دكتر كريمي دوستان ضمن خوشامدگويي به حاضرين، با تاكيد بر جايگاه والاي علوم انساني در تاريخ تمدن بشر، از علوم انساني بعنوان نياز معنوي انسان در همه اعصار نام برد و بر فرهنگ سازي در اين حوزه تاكيد نمودند و اذعان داشتند علوم انساني بواسطه ذات كتابخانه اي و پژوهشي خود ، همواره از كمترين امكانات مادي برخوردار بوده و سرمايه گذاري و حمايت در اين حوزه بسيار ارزشمند است . دكتر كريمي دوستان ضمن تقدير از نگاه درست مهندس قلم چي به اين حوزه، از ايشان به واسطه اين خدمت بزرگ تشكر و قدرداني نمودند و اذعان داشتند برقراري سيستم بي سيم، آن هم با رعايت شرايط استاندارد، گامي بلند در جهت به روز نمودن امكانات اين دانشكده كه قطب اصلي علوم انساني در كشور مي باشد، به شمار ميرود .
در ادامه مراسم، مهندس كاظم قلمچي با تشكر از تشكيل جلسه، از نقش افراد در اعلام ظرفيت همياري به خيرين و واقفين سخن گفتند . ايشان شناسايي مشكلات، و پيدا كردن راهكار را، از ويژگي هاي افراد دلسوز در هر حوزه اي برشمردند، كه در ادامه ميتواند با سعه صدر و پشتكار از خير انديشي افراد توانمند براي بر طرف كردن مشكلات استفاده كنند . مهندس قلم چي با بيان نمونه هاي عيني، استفاده از قابليت ها و خدمات نيك انديشان را كاري ظريف و در عين حال سهل برشمردند . رئيس بنياد قلم چي، از اعضاي هيات رئيسه دانشكده بعنوان افرادي دلسوز در حوزه علوم انساني ياد كردند كه توانسته اند با برقراري ارتباط صحيح و به جا از پتانسيل نهفته در اقدامات خير و نيك بهره  برند .
در ادامه مراسم، دكتر ساداتي نژاد از اعضاي ستاد خيرين و واقفين دانشگاه  با تشكر از برگزاري جلسه مذكور، از اعلام نياز بعنوان  اولين گام در استفاده از ظرفيت هاي مردمي نام بردند . ايشان ضمن تاكيد بر جايگاه علوم انساني در بستر فرهنگي كشور ، شناسايي درست مشكلات را در زمان طلايي و ايمان به نيك انديشي افراد خير را از عناصر تاثيرگذار در استفاده از خدمات خيرين و واقفين برشمردند .
دكتر جليل تجليل از چهره هاي ماندگار دانشكده ادبيات و استاد بازنشسته زبان و ادبيات فارسي مقوله وقف را عنصر مهرباني مشترك در همه ملل دانستند و تاكيد كردند، در ايران عزيز به واسطه داشتن فرهنگ اسلامي اين تفكر زيبا، غني تر و وسيع تر به چشم ميخورد و با گذر زمان رو به گسترش است، و اعلام نمودند در اولين قدم كتابخانه شخصي خود را وقف دانشكده ادبيات و علوم انساني خواهند نمود .
در پايان مراسم دكتر طهماسبي معاون اجرايي دانشكده، با تشكر مجدد از حضور حاضرين، جلسه مذكور را مقدمه اي بر تاسيس بنياد حاميان دانشكده ادبيات و علوم انساني دانستند، كه جهت بهره مندي از حمايتهاي مادي و معنوي خيرين و واقفين نيك افكار بنيان گذاري خواهد شد .
جلسه با انتخاب آقايان دكتر تجليل، دكتر كريمي دوستان، دكتر طهماسبي، دكتر ساداتي نژاد، دكتر امين مقدسي، دكتر صفت گل، دكتر حاج بابايي، دكتر وثوقي، مهندس غلامي، مهندس جعفري و خانم دكتر جلاليان  به عنوان اعضا هيات موسس بنياد حاميان دانشكده ادبيات و علوم انساني پايان يافت .