جلسه تقدیر از مهندس کاظم قلم چی

05/03/94

جلسه تقدیر از مهندس کاظم قلم چی از خیرین دانشکده ادبیات با حضور مسئولین ، جمعی از اساتید ، کارکنان و هیاتی از ستاد خیرین و واقفین دانشگاه تهران دوشنبه سوم خرداد ماه در تالار دکتر شهیدی برگزار شد .
در این مراسم که به پاس خدمت ارزشمند مهندس قلم چی در سرمایه گذاری سیستم بی سیم دانشکده ادبیات برگزار گردید، رئیس دانشکده دکتر کریمی دوستان ضمن خوشامدگویی به حاضرین، با تاکید بر جایگاه والای علوم انسانی در تاریخ تمدن بشر، از علوم انسانی بعنوان نیاز معنوی انسان در همه اعصار نام برد و بر فرهنگ سازی در این حوزه تاکید نمودند و اذعان داشتند علوم انسانی بواسطه ذات کتابخانه ای و پژوهشی خود ، همواره از کمترین امکانات مادی برخوردار بوده و سرمایه گذاری و حمایت در این حوزه بسیار ارزشمند است . دکتر کریمی دوستان ضمن تقدیر از نگاه درست مهندس قلم چی به این حوزه، از ایشان به واسطه این خدمت بزرگ تشکر و قدردانی نمودند و اذعان داشتند برقراری سیستم بی سیم، آن هم با رعایت شرایط استاندارد، گامی بلند در جهت به روز نمودن امکانات این دانشکده که قطب اصلی علوم انسانی در کشور می باشد، به شمار میرود .
در ادامه مراسم، مهندس کاظم قلمچی با تشکر از تشکیل جلسه، از نقش افراد در اعلام ظرفیت همیاری به خیرین و واقفین سخن گفتند . ایشان شناسایی مشکلات، و پیدا کردن راهکار را، از ویژگی های افراد دلسوز در هر حوزه ای برشمردند، که در ادامه میتواند با سعه صدر و پشتکار از خیر اندیشی افراد توانمند برای بر طرف کردن مشکلات استفاده کنند . مهندس قلم چی با بیان نمونه های عینی، استفاده از قابلیت ها و خدمات نیک اندیشان را کاری ظریف و در عین حال سهل برشمردند . رئیس بنیاد قلم چی، از اعضای هیات رئیسه دانشکده بعنوان افرادی دلسوز در حوزه علوم انسانی یاد کردند که توانسته اند با برقراری ارتباط صحیح و به جا از پتانسیل نهفته در اقدامات خیر و نیک بهره  برند .
در ادامه مراسم، دکتر ساداتی نژاد از اعضای ستاد خیرین و واقفین دانشگاه  با تشکر از برگزاری جلسه مذکور، از اعلام نیاز بعنوان  اولین گام در استفاده از ظرفیت های مردمی نام بردند . ایشان ضمن تاکید بر جایگاه علوم انسانی در بستر فرهنگی کشور ، شناسایی درست مشکلات را در زمان طلایی و ایمان به نیک اندیشی افراد خیر را از عناصر تاثیرگذار در استفاده از خدمات خیرین و واقفین برشمردند .
دکتر جلیل تجلیل از چهره های ماندگار دانشکده ادبیات و استاد بازنشسته زبان و ادبیات فارسی مقوله وقف را عنصر مهربانی مشترک در همه ملل دانستند و تاکید کردند، در ایران عزیز به واسطه داشتن فرهنگ اسلامی این تفکر زیبا، غنی تر و وسیع تر به چشم میخورد و با گذر زمان رو به گسترش است، و اعلام نمودند در اولین قدم کتابخانه شخصی خود را وقف دانشکده ادبیات و علوم انسانی خواهند نمود .
در پایان مراسم دکتر طهماسبی معاون اجرایی دانشکده، با تشکر مجدد از حضور حاضرین، جلسه مذکور را مقدمه ای بر تاسیس بنیاد حامیان دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانستند، که جهت بهره مندی از حمایتهای مادی و معنوی خیرین و واقفین نیک افکار بنیان گذاری خواهد شد .
جلسه با انتخاب آقایان دکتر تجلیل، دکتر کریمی دوستان، دکتر طهماسبی، دکتر ساداتی نژاد، دکتر امین مقدسی، دکتر صفت گل، دکتر حاج بابایی، دکتر وثوقی، مهندس غلامی، مهندس جعفری و خانم دکتر جلالیان  به عنوان اعضا هیات موسس بنیاد حامیان دانشکده ادبیات و علوم انسانی پایان یافت .