دیدار سفیر و رایزن فرهنگی کشور لهستان از دانشکده ادبیات

16/2/96

دیدار سفیر و رایزن فرهنگی کشور لهستان از دانشکده ادبیات و علوم انسانی

دیدار سفیر و رایزن فرهنگی لهستان آقای یولیوش گویو و هیأت همراه از دانشکده ادبیات با حضور هیأت رئیسه دانشکده، دوشنبه چهارم اردیبهشت ماه در محل تالار دکتر شهیدی برگزار شد. در ابتدا دکتر امین‌مقدسی رئیس دانشکده، ضمن خوشامدگویی و معرفی بخش‌های مختلف و گروه‌های آموزشی، آمادگی این دانشکده را در خصوص تشکیل مرکز زبان و ادبیات فارسی در دانشگاه‌های لهستان، تبادل دانشجو، اعزام و پذیرش دانشجویان و استادان در غالب دوره‌های فرصت مطالعاتی و برگزاری نشست‌های مشترک در حوزه‌های علوم انسانی اعلام کردند. در ادامه جناب سفیر، با تشکر از میزبانی دانشکده ادبیات، از روابط دوستانه ایران و لهستان در طول تاریخ یاد کردند و آمادگی خود را در خصوص همکاری با دانشگاه تهران بخصوص دانشکده ادبیات و علوم انسانی اعلام کردند. در پایان با بحث و تبادل نظر و توافق اعضا، مقرر شد در ۳۰ آبان ماه ۹۶ کنفرانس مشترکی تحت عنوان (در جستجوی خانه دوم، هفتاد و پنجمین سالگرد ورود مهاجران لهستانی به ایران) برگزار شود.