مراسم آشنایی دانشجویان تحصیلات تکمیلی

21/07/94

مراسم آشنایی دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده ادبیات و علوم انسانی با هدف تاکید بر امر پژوهش و معرفی فعالیت ها و آئین نامه های مرتبط به آن ، با حضور اعضای هیات رئیسه دانشکده، مدیران گروه های آموزشی و همراهی جمعی از اساتید پیشکسوت و مدیر کل پژوهشی دانشگاه دوشنبه سیزدهم مهر ماه در تالار باستانی پاریزی برگزار شد .

در ابتدای مراسم دکتر کریمیان معاون پژوهشی دانشکده ، ضمن خوشامدگویی به حضار با تاکید بر جایگاه امر پژوهش و تولید علم در این مقطع آموزشی به توصیف برخی از فعالیتهای مرتبط دانشجویی در این حوزه پرداختند و از پژوهش بعنوان یک ضرورت انکار ناپذیر برای پیشرفت علمی نام بردند  . در ادامه دکتر امین مقدسی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی عنوان نمودند با توجه به تعداد دانشجویان مقطع تحصیلات تکمیلی امیدواریم که رشد فعالیت های پژوهشی در چند سال آینده روندی صعودی را طی کند و سهم دانشکده از تولیدات پژوهشی و شرکت دانشجویان در فرصت مطالعاتی ها بیشتر شود و از دانشجویان این حوزه توجه بیشتر به این امر را خواستار شدند .

جلسه با سخنرانی دکتر صفت گل مدیر گروه تاریخ و دکتر طاهری نیا مدیر کل پژوهشی دانشگاه و تاکید این دو استاد بزرگوار بر استفاده بهینه از منابع پژوهشی و آموزشی دانشجویان تحصیلات تکمیلی  پایان یافت .