همايش يك روزه بررسي آراء و انديشه هاي حكمي و تفسيري حضرت آيت الله جوادي آملي

28/09/94

همايش يك روزه بررسي آراء و انديشه هاي حكمي و تفسيري حضرت آيت الله جوادي آملي،  با محوريت كتاب شرح ايقاظ النائمين، دوشنبه سي ام آذر ماه از ساعت 9 الي 12 با سخنراني اساتيد برجسته ، دكتر غلامحسين ديناني و دكتر منصوري لاريجاني در تالار كمال دانشكده ادبيات و علوم انساني برگزار خواهد شد .

'گزارش همایش :

همايش يك روزه "بررسي آرا و انديشه‌هاي حِكمي و تفسيري حضرت آيت الله العظمي جوادي آملي از نظر پژوهشگران" با حضور جناب آقاي دكتر مقيمي )رياست پرديس فارابي(، آقايان دكتر كريمي دوستان و دکتر کریمیان  (رئيس و معاون دانشكده ادبيات و علوم انساني)، حجت الاسلام و المسلمين دكتر جوادي (رييس بنياد بين المللي علوم وحياني اسراء) ، و حضور گسترده پژوهشگران، طلاب و دانشجويان در تالار فردوسي دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران برگزار گردید. در این نشست علمی، پس از سخنرانی حجت الاسلام دكتر جوادي، حجت السلام روح اللهی گزارشی از دستاوردهای پژوشگاه معارج ارائه و سپس نشست علمي با حضور آقایان دكتر ديناني، دكتر منصوري لاريجاني و دکتر جوادی برگزار گرديد. این نشست علمی مورد استقبال گسترده حاضرین قرار گرفت.