همایش یک روزه بررسی آراء و اندیشه های حکمی و تفسیری حضرت آیت الله جوادی آملی

28/09/94

همایش یک روزه بررسی آراء و اندیشه های حکمی و تفسیری حضرت آیت الله جوادی آملی،  با محوریت کتاب شرح ایقاظ النائمین، دوشنبه سی ام آذر ماه از ساعت 9 الی 12 با سخنرانی اساتید برجسته ، دکتر غلامحسین دینانی و دکتر منصوری لاریجانی در تالار کمال دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار خواهد شد .

'گزارش همایش :

همایش یک روزه "بررسی آرا و اندیشه‌های حِکمی و تفسیری حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی از نظر پژوهشگران" با حضور جناب آقای دکتر مقیمی )ریاست پردیس فارابی(، آقایان دکتر کریمی دوستان و دکتر کریمیان  (رئیس و معاون دانشکده ادبیات و علوم انسانی)، حجت الاسلام و المسلمین دکتر جوادی (رییس بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء) ، و حضور گسترده پژوهشگران، طلاب و دانشجویان در تالار فردوسی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران برگزار گردید. در این نشست علمی، پس از سخنرانی حجت الاسلام دکتر جوادی، حجت السلام روح اللهی گزارشی از دستاوردهای پژوشگاه معارج ارائه و سپس نشست علمی با حضور آقایان دکتر دینانی، دکتر منصوری لاریجانی و دکتر جوادی برگزار گردید. این نشست علمی مورد استقبال گسترده حاضرین قرار گرفت.