آزمون بسندگی زبان عربی برای نخستین بار در دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران برگزار شد

28/4/96

«آزمون فراگیر ارزیابی مهارت‌های زبان عربی» تحت عنوان -آزمون اشتمال- بیست و هشتم تیر ماه در دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار شد. در این آزمون که با هدف سنجش و ارزیابی مهارت‌های زبان عربی با تاکید بر کنش زبانی برگزار گردید، قریب به دویست نفر از علاقمندان و دانش آموختگان این رشته شرکت کردند. شرکت کنندگان این آزمون در دو بخش شنیداری و نوشتاری، به صد سوال مطرح شده با محوریت پرسش‌های کاربردی و مفهومی، پاسخ دادند. نتایج این آزمون هفتم مرداد ماه اعلام خواهد شد و به قبول شدگان گواهی معتبر اعطا می‌شود.