اطلاعیه برنامه ثبت نام غیرحضوری و حضوری پذیرفته شدگان با سهمیه استعداد درخشان(بدون آزمون)

21/6/96

اطلاعیه
در مقاطع؛ کارشناسی ارشد و دکتری در سال 1396 دانشگاه تهران
------------------------------------------------------------
ضمن خیر مقدم به پذیرفته شدگان عزیز برنامه ثبت نام غیرحضوری و حضوری به شرح ذیل اعلام می گردد :
مقطع دکتری(استعداد درخشان)

برنامه ثبت نام غیرحضوری:روزهای چهارشنبه و پنجشنبه مورخ : 22/6/1396 الی 23/6/1396

برنامه ثبت نام حضوری :روز یکشنبه مورخ:26/6/1396
---------------------------------------------------------------
مقطع کارشناسی ارشد(استعداد درخشان)
برنامه ثبت نام غیرحضوری : روزهای شنبه و یکشنبه مورخ : 25/6/1396 الی 26/6/1396
برنامه ثبت نام حضوری      : روز دوشنبه مورخ:27/6/1396

ضمنا لازم است عزیزان راهنما و دستور العمل های ثبت نام مربوط به مقطع قبولی خود را  مطالعه و از طریق سامانهreg.ut.ac.ir  اقدام به ثبت نام نمایند.

معاونت آموزشی دانشگاه تهران
                                                                                                                    اداره کل خدمات آموزشی