9/3/96

اطلاعیه تاریخ ارزیابی تخصصی و نظر کمیته برگزار کننده معرفی شدگان آزمون دکتری تخصصی سال تحصیلی ۹۷-۱۳۹۶ دانشگاه تهران

اطلاعیه شماره (۳)
۱۳ خرداد ۱۳۹۶

پیرو اطلاعیه قبلی در خصوص پذیرش دانشجویان دکتری تخصصی، بدین وسیله به اطلاع آن دسته از داوطلبان دوره‌های دکتری تخصصی ( Ph.D ) سال ۱۳۹۶ که جهت مرحله دوم ارزیابی از طریق سازمان سنجش آموزش کشور به دانشگاه تهران معرفی شده‌اند می‌رساند، از روز شنبه ۱۳/ ‏۳/ ‏۱۳۹۶ لغایت پنج شنبه ۲۵/ ۳/‏ ۱۳۹۶ ثبت نام مرحله دوم ارزیابی از طریق سامانه جامع آموزش دانشگاه (قابل دستیابی صرفاً از طریق مرورگر اینترنت اکسپلورر) صورت می‌پذیرد.

شایان ذکر است کلیه داوطلبان در تاریخ مقرر موظف به انجام ثبت نام الکترونیکی در سایت مذکور بوده و می‌باید با در دست داشتن تاییدیه ثبت نام الکترونیکی برای انجام مصاحبه به پردیس / دانشکده مربوط مراجعه نماید. در غیر این صورت از انجام مصاحبه محروم خواهند شد.
اطلاعیه شماره (۲)
بدینوسیله به اطلاع آن دسته از داوطلبین دوره دکتری تخصصی Ph.D سال ۱۳۹۶ که جهت مرحله دوم از طریق سازمان سنجش آموزش کشور به دانشگاه تهران معرفی شده‌اند می‌رساند:

ثبت نام داوطلبین جهت ارزیابی از تاریخ ۲۰/‏۰۳/‏۱۳۹۶‬ لغایت ۵/۴/۱۳۹۶ از طریق سامانه جامع آموزش دانشگاه صورت می‌پذیرد. داوطلبین محترم برای کسب اطلاعات تکمیلی به وبگاه معاونت آموزشی دانشگاه تهران (Academics.ut.ac.ir) مراجعه نمایند.

جدول زمانبندی ارزیابی تخصصی و نظر کمیته برگزار کننده مرحله دوم آزمون دکتری تخصصی. (شایان ذکر است کلیه داوطلبان ملزم به رؤیت جدول تکمیلی مذکور به تفکیک کد رشته محل در وبگاه هر پردیس / دانشکده می‌باشند.)