برگزاری کارگاه گردشگری و ایران شناسی

26/12/96

کارگاه گردشگری و ایران‌شناسی در دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار شد.

کارگاه یک روزه گردشگری و ایران‌شناسی از سلسله کارگاه‌های کارآفرینی در حوزه ایران‌شناسی بیستم اسفند ۱۳۹۶ در تالار کمال دانشکده ادبیات و علوم انسانی با سخنرانی دکتر ابراهیم‌بای سلامی عضو شورای عالی میراث فرهنگی وگردشگری، مدیرعامل هگتا و استاد دانشگاه تهران برگزار شد.

در این کارگاه دکتر ابراهیم‌بای سلامی به نقش ارزنده ایران‌شناسی و ایران‌شناسان ایرانی در معرفی هویت اصیل ایرانی به غیر ایرانیان اشاره کرد و ضمن برشمردن وظایف اصلی ایران‌شناسان، به تبیین جایگاه بالای ایران‌شناسی ایرانی در توسعه ایران‌گردی و صنعت گردشگری کشور پرداخت.

ایشان یکی از اصلی‌ترین وظایف دانشجویان ایران‌شناسی را تولید محتوای صحیح و قابل اعتماد درباره شاخصه‌های فرهنگی ایران‌زمین دانست و گفت: بایست هر آنچه که واقعیت‌ها و اصالت‌های فرهنگی ما را نشان می‌دهد را بدون بزرگنمایی به دیگران نشان بدهیم.