جلسه معارفه دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری جدید الورود

24/7/96

جلسه معارفه دانشجویان جدید الورود دوره تحصیلات تکمیلی دانشکده ادبیات، هفدهم مهر ماه در با حضور هیأت رئیسه، مدیران گروه‌های آموزشی، کارشناسان ارشد معاونت پژوهشی و امور دانشجویی و حضور چند تن از اساتید برجسته این دانشکده در تالار باستانی پاریزی برگزار شد. در ابتدای مراسم، دکتر امین مقدسی رئیس دانشکده، ضمن خوشامدگویی به دانشجویان جدید الورود بین المللی شدن را از مهمترین سیاستهای دانشگاه و دانشکده برشمرد، و تاکید کرد لازمه رسیدن به این مهم بالا رفتن سطح کمی و کیفی در امر پژوهش است که با کمک دانشجویان تحصیلات تکمیلی این راه میسر می‌شود. در ادامه دکتر بهشتی استاد برجسته حوزه فلسفه، بر اهمیت علم و جایگاه آن در توسعه کلان سخن گفت. دکتر حضرتی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده، با مروی بر آئین نامه‌های آموزشی این دوره، ابراز داشت مدرک زبان عمومی در سالهای گذشته به قبولی در آزمون تافل انگلیسی منتهی می‌شد در حالی که اکنون مدرک تافل زبان‌های آلمانی، اسپانیولی، فرانسه، چینی و عربی نیز در دانشگاه تهران قابل قبول است. وی از برگزاری دو دوره تافل عربی در دانشکده ادبیات خبر داد و بیان کرد این آزمون سالانه در دو دوره برگزار خواهد شد. دکتر حضرتی در پایان سخنان خود در خصوص مشکلات تمدید سنوات دانشجویان تحصیلات تکمیلی توضیحاتی ارائه نمود. سخنران پایانی این مراسم دکتر کریمیان معاون پژوهشی دانشکده بود. ایشان ضمن ارائه پاورپوینت با موضوع معرفی ساختار دانشکده، ضمن اشاره به کتابچه‌های چاپ شده در خصوص آئین نامه‌های پژوهشی، به تشریح وظایف دانشجو در این حوزه پرداخت.