دیدار با فرزانگان دانشکده ادبیات و علوم انسانی

27/6/96

«دیدار با فرزانگان دانشکده ادبیات و علوم انسانی»

هیأت رئیسه دانشکده ادبیات و علوم انسانی در ادامه برنامه خود در ملاقات با استادان پیشکسوت، دوشنبه ششم شهریور ۹۶ با آقای دکتر محسن جهانگیری استاد برجسته و چهره ماندگار گروه فلسفه دانشگاه تهران، در منزل ایشان دیدار کردند. استقبال گرم و خرسندی استاد از این برنامه، مقدمه برگزاری گفتگویی صمیمی بود. دکتر جهانگیری از مفاخر و دانشمند مبرّز فلسفه ایران، در این دیدار مجموعه‌ای از مطالب جالب و تأثیر گذار زندگی شخصی و علمی خود را بیان کردند. در این نشست آقای دکتر امین‌مقدسی، رئیس محترم دانشکده از ایشان خواستند که ارتباط علمی و معنوی خود را با دانشکده ادبیات و علوم انسانی حفظ کرده و به دانشجویان و پژوهشگران اجازه دهند از فیض حضور در محضر ایشان بهره‌مند باشند. در پایان هدیه‌ای به رسم یادبود از طرف دانشکده به استاد تقدیم شد.