نشست تاریخچه اصطلاح شناسی

30/7/96

نشست علمی «تاریخچه اصطلاح شناسی و برخی از جنبه‌های آن» با سخنرانی پروفسور گالینسکی اصطلاح شناس اتریشی و رئیس مؤسسه بین المللی اینفوترم (وابسته به یونسکو) و حضور جمعی از اساتید و دانشجویان نوزدهم مهرماه در دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار شد. ابتدا دکتر امین مقدسی رئیس دانشکده ادبیات ضمن خوشامدگویی، در خصوص فعالیت‌های علمی گروه‌های آموزشی و بخشهای مختلف دانشکده و همچنین زبان شناسی اسلامی توضیحاتی ارائه کرد. در ادامه ایشان در خصوص تبادل استاد و دانشجو و برقراری رابطه علمی بیشتر با دانشگاه‌های مختلف اتریش اظهار امیدواری کرد.

پروفسور گالینسکی با قدردانی از مهمان نوازی فرهنگستان زبان و ادب فارسی و دانشکده ادبیات و علوم انسانی، مراتب امیدواری خود در خصوص برقراری ارتباط بیشتر با دانشگاه تهران و برگزاری کارگاه‌های زبان شناسی مشترک را ابراز داشت. ایشان در ادامه به بحث و بررسی در خصوص موضوع نشست پرداخت.