نشست مشترک کمیته ایران‌شناسی دانشکده ادبیات و علوم انسانی و دانشکده مطالعات جهان

22/9/96

نشست مشترک کمیته ایران شناسی دانشکده ادبیات و علوم انسانی و دکتر سعید رضا عاملی رئیس دانشکده مطالعات جهان و هیأت همراه، بیست و یکم آذر ماه ۱۳۹۶ در تالار دکتر شهیدی دانشکده برگزار شد. در این نشست در خصوص سوابق رشته‌های ایران شناسی هر دو دانشکده برای امکان همکاری‌های مشترک بیشتر بحث و تبادل نظر شد. در ادامه توافق شد برای هماهنگی بیشتر و پیشگیری از اقدامات موازی و توسعه مطالعات ایرانی دردانشگاه، جلسات مشترک درآینده برگزار شود و دو دانشکده در زمینه تبادل استاد و دانشجو همکاری‌های خود را افزایش دهند. به پیشنهاد دکتر حسن حضرتی توافق شد کمیته مشترکی نیز در سطح دانشگاه به نام کمیته ایران‌شناسی تشکیل گردد.