پذیرش دانشجوی دکتری با استفاده از سهمیه استعدادهای درخشان سال 96

4/2/96

اطلاعیه شماره 6 :

به اطلاع می‌رساند مصاحبه دانشجویان استعداد درخشان متقاضی مقطع دکتری در تاریخ‌های زیر برگزار خواهد شد.

- گروه باستان شناسی ۲۰ تیر ماه ساعت ۹ صبح

- گروه تاریخ ۱۹ تیر ماه ساعت ۹ صبح

- گروه زبان و ادبیات عربی ۲۴ تیرماه ساعت ۸ صبح

ضمناً آزمون و مصاحبه گروه زبان و ادبیات فارسی، همزمان با سایر داوطلبان معرفی شده از سازمان سنجش برگزار شده است. داوطلبان می‌توانند برای دریافت اطلاعات بیشتر با شماره ۶۶۴۰۷۴۲۱ تماس حاصل نمایند.

اطلاعیه شماره 5 :

پیرو اطلاعیه‌های قبلی در خصوص پذیرش از طریق سهمیه استعدادهای درخشان در مقطع دکتری تخصصی برای سال تحصیلی ۹۷-۹۶، به اطلاع می‌رساند، مهلت ثبت نام و ارسال مدارک متقاضیان سهمیه مذکور در سامانه جامع آموزش دانشگاه تا پایان روز پنجشنبه مورخ ۲۵/ ۳/ ۹۶ با رعایت کلیه شرایط و مفاد مندرج در اطلاعیه‌های قبلی، تمدید شد.

اطلاعیه شماره 4 :

تمدید مهلت ثبت نام پذیرش دانشجو دکتری تخصصی با استفاده از سهمیه استعدادهای درخشان

پیرو بخشنامه های قبلی در خصوص پذیرش دانشجو در مقطعدکتری تخصصی با استفاده از سهمیه استعدادهای درخشان به استحضارمیرساند، بازه ثبت نام متقاضیان ادامه تحصیل در مقطع دکتری از طریق سهمیه مذکور تا ساعت 24 روز دوشنبه مورخ 16 / 3 / 96 تمدید گردید.

اطلاعیه شماره 3 :

پیرو بخشنامه 21337/125 مورخ 30/1/96 در خصوص پذیرش دانشجو در مقطع دکتری تخصصی با استفاده از سهمیه استعدادهای درخشان به استحضارمی‌رساند، ضمن تمدید بازه ثبت نام تا تاریخ 22/2/96 ، دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه‌های سطح دو کشور نیز بر اساس مصوبه شورای آموزشی دانشگاه تهران مورخ 12/ 2/ 96، می‌توانند همانند دانشگاه‌های سطح یک کشور، متقاضی پذیرش از طریق سهمیه استعدادهای درخشان در مقطع دکتری تخصصی برای سال تحصیلی 97-96، با رعایت کلیه شرایط و مفاد مندرج در اطلاعیه‌های قبلی باشند. همچنین به اطلاع می‌رساند بر اساس مصوبه مذکور، دانشجویان  و دانش آموختگان پردیس البرز و پردیس بین‌الملل کیش دانشگاه تهران از تبصره شماره یک مندرج در شیوه نامه پذیرش مستثنی می‌باشند.

به منظورکسب اطلاعات تکمیلی به سایت معاونت آموزشی دانشگاه Academics.ut.ac.ir مراجعه گردد.

اطلاعیه شماره 2 :

پیرو  اطلاعیه قبلی در خصوص پذیرش دانشجو در مقطع دکتری تخصصی با استفاده از سهمیه استعدادهای درخشان به اطلاع می‌رساند، مهلت ثبت نام و ارسال مدارک متقاضیان سهمیه مذکور در سامانه جامع آموزش دانشگاه تا پایان روز جمعه مورخ ۱۵/ ‏۲/‏ ۹۶‬ با رعایت کلیه شرایط و مفاد مندرج در اطلاعیه قبلی، تمدید شد.

در اجرای سیاستهای حمایت و هدایت دانشجویان برتر، مقرر گردید این دانشگاه جهت ادامه تحصیل متقاضیان ورود به مقطع دکتری بدون آزمون (سهمیه استعدادهای درخشان) بر اساس آئین نامه شورای هدایت استعدادهای درخشان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مصوبات داخلی دانشگاه از طریق بررسی و ارزیابی سوابق علمی و پژوهشی، برای سال تحصیلی ۹۷-۹۶ دانشجو پذیرش نماید. لذا پردیس / دانشکده‌ها ضرروی است به نحو مقتضی به داوطلبین اطلاع رسانی نمایند تا به منظور مشاهده شرایط پذیرش و نحوه ثبت نام به سایت معاونت آموزشی دانشگاه Academics.ut.ac.ir مراجعه و در صورت داشتن شرایط لازم، حداکثر تا تاریخ ۱۰/‏۰۲/‏۹۶‬ مدارک خود را در «سامانه جامع آموزش دانشگاه تهران» بارگذاری نمایند

دستورالعمل فرآیند پذیرش:

• بارگذاری مدارک و ثبت درخواست توسط داوطلبان در سامانه جامع دانشگاه تا تاریخ ۱۰/‏۰۲/‏۹۶‬ ‬
  • مشاهده و بررسی مدارک اولیه و اصلی توسط کارشناسان ستاد (دفتر استعدادهای درخشان)
  • ارسال مدارک داوطلبین حائز شرایط از سوی ستاد به کارشناسان محترم معین استعدادهای درخشان و یا رؤسای محترم ادارات آموزشی و تحصیلات تکمیلی پردیس / دانشکده ذیربط تا تاریخ ۲۰/‏۰۲/‏۹۶‬
  • تعبیه اطلاعیه تنظیمی از سوی پردیس / دانشکده مربوطه در رابطه با جزئیات، شرایط اختصاصی و تاریخ مراجعه جهت تحویل مدارک و سوابق پژوهشی - تحصیلی، تعیین تاریخ و ساعت مصاحبه از طریق وبگاه پردیس / دانشکده ذیربط.
  • ارائه اصل مدارک توسط داوطلبین به گروه / واحد ذیربط، جهت کنترل نهایی و راستی آزمایی مدارک (طبق تاریخ اعلام شده)
  • خاطر نشان می‌سازد پردیس / دانشکده‌ها فقط مجاز به بررسی درخواست‌هایی هستند که از طریق سامانه جامع آموزش دانشگاه ثبت نام و توسط ستاد تأیید سیستمی گردیده است. خواهشمند است ضمن رعایت مفاد مندرج در اطلاعیه دانشگاه و اجرای دقیق آئین نامه وزارت علوم، تحقیقات و فناری، نتیجه مصاحبه از داوطلبان در فرم ارزیابی پیوست درج و به همراه صورتجلسه گروه آموزشی / شورای آموزشی طی نامه رسمی معاون محترم آموزشی پردیس / دانشکده حداکثر تا تاریخ ۳۱/‏۰۳/‏۹۶‬ به دفتر استعدادهای درخشان حوزه معاونت آموزشی دانشگاه ارسال گردد. بدیهی است با معرفی منتخبین از سوی پردیس / دانشکده‌ها وکنترل نهایی توسط این اداره کل، قطعی شدن پذیرش و ثبت نام هریک از منتخبین منوط به تأیید سازمان سنجش آموزش کشور و اعلام نتایج در پورتال آن سازمان و همچنین تأیید صلاحیت عمومی معرفی شدگان از سوی هسته گزینش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خواهد بود.

دریافت فرم اطلاعات فردی

آگهی و شیوه نامه پذیرش