اطلاعیه تمدید پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی‌ارشد ناپیوسته (بدون آزمون - استعداد درخشان)- سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰

۲۴/۹/۹۹

پیرو اطلاعیه پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته (بدون آزمون - استعداد درخشان) سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ به اطلاع می‌رساند؛ مهلت ثبت نام تا تاریخ ۱۳۹۹/۰۹/۲۸ تمدید شد.

ضروری است متقاضیان در صورت احراز شرایط (طبق شیوه نامه) نسبت به ثبت نام و بارگذاری اطلاعات در سامانه جامع آموزشی دانشگاه تهران به نشانی ems1.ut.ac.ir قسمت داوطلبان استعداد درخشان و سپس انتخاب عنوان پذیرش اقدام نمایند.

داوطلبان برای کسب اطلاعات تکمیلی در خصوص شیوه‌نامه و شرایط ثبت‌نام اینجا کلیک نمایند.