اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون سراسری کارشناسی، دکتری عمومی دامپزشکی و دکتری پیوسته بیوتکنولوژی نیمسال اول سال تحصیلی ١٤٠٠-١٣٩٩

۱۳/۸/۹۹

ضمن عرض تبریک و خیر مقدم به پذیرفته شدگان آزمون سراسری مقطع کارشناسی، دکتری عمومی دامپزشکی و دکتری پیوسته بیوتکنولوژی در سال تحصیلی ١٤٠٠-١٣٩٩، به اطلاع می‌رساند؛ بازه زمانی ثبت نام غیر حضوری از ساعت ۱۲ ظهر روز دوشنبه ۱۳۹۹/۸/۱۲ لغایت ۱۳۹۹/۸/۱۶ خواهد بود. ضروری است پذیرفته شدگان محترم با مراجعه به سامانه reg.ut.ac.ir نسبت به ثبت نام و بارگذاری مدارک مورد نیاز اقدام نمایند.