اطلاعیه شماره (2) آزمون دکتری تخصصی سال 1398

31/2/98

«ثبت نام الکترونیکی و بارگذاری مدارک معرفی شدگان آزمون دکتری سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸ دانشگاه تهران جهت ارزیابی آموزشی- پژوهشی و مصاحبه»

اطلاعیه شماره (۲)

ضمن آرزوی موفقیت برای معرفی شدگان ورود به مرحله دوم آزمون دکتری تخصصی (Ph.D) نیمه متمرکز سال ۹۸ دانشگاه تهران، بدین وسیله به اطلاع می‌رساند: داوطلبان محترم می‌توانند از روز سه شنبه ۷/‏۳/‏۱۳۹۸ ‬ لغایت دوشنبه ۱۳/‏۳/‏۱۳۹۸ جهت انجام مراحل ثبت نام الکترونیکی و بارگذاری مدارک لازم به وبگاه معاونت آموزشی دانشگاه به نشانی: Academics.ut.ac.ir مراجعه نمایند.(راهنمای مربوط به مراحل ثبت نام در سامانه مذکور تعبیه شده است)

شایان ذکر است مصاحبه از روز شنبه ۱۸/‏۰۳/‏۱۳۹۸‬ لغایت جمعه ۲۴/‏۳/‏۱۳۹۸ برگزار خواهد شد. اطلاع رسانی به داوطلبان از طریق وبگاه معاونت آموزشی دانشگاه به آدرس مذکور صورت می‌پذیرد و داوطلبان محترم می‌توانند جهت کسب اطلاعات تکمیلی و اطلاع از زمان و مکان برگزاری مصاحبه به سایت مذکور یا سایت پردیس / ‏‬ دانشکده ذیربط مراجعه نمایند. همچنین خواهشمند است قبل از هر گونه اقدام، اطلاعیه‌ها و راهنماهای مربوطه را به دقت مطالعه فرمایند.

توجه مهم: کلیه داوطلبین موظف هستند در تاریخ‌های مقرر نسبت به ثبت نام الکترونیکی در سایت مذکور اقدام نموده و با در دست داشتن تائیدیه ثبت نام الکترونیکی برای انجام مصاحبه به پردیس / دانشکده مربوط مراجعه نمایند. در غیر این صورت از انجام مصاحبه محروم خواهند شد.

معاونت آموزشی دانشگاه تهران