اطلاعیه پذیرش دانشجو درمقطع دکتری بدون آزمون با سهمیه استعدادهای درخشان برای سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰‌

پذیرش بدون آزمون استعداد درخشان در دوره دکتری ( ph.d)سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰

۰۱/۰۲/۱۴۰۰

به اطلاع دانشجویان گرامی می‌رساند
دانشگاه تهران در راستای اجرای سیاست‌های هدایت و حمایت از دانشجویان برتر به منظور فراهم نمودم زمینه جذب آنان برای ورود به دوره دکتری، به استناد آئین نامه شورای هدایت استعداد درخشان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مصوبه شورای آموزشی دانشگاه برای سال تحصیل ۱۴۰۱-۱۴۰۰، از بین دانش آموختگان ودانشجویان نیمسال آخر مقطع کارشناسی ارشد با شرایط کامل اعلام شده دانشجو می‌پذیرد. کلیه متقاضیان، از تاریخ ۰۴/‏۰۲/‏۱۴۰۰‬ لغایت تا ۱۷/‏۰۲/‏۱۴۰۰‬ ‬ فرصت دارند نسبت به ثبت تقاضا. اقدام نمایند علاقه مندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر و مشاهده شرایط پذیرش، به سایت معاونت آموزشی دانشگاه تهران مراجعه نمایند.