بازدید هیئت دانشگاه ترانسیلوانیای براشوو رومانی

بازدید هیئت دانشگاه ترانسیلوانیای براشوو رومانی از دانشکده ادبیات و علوم انسانی

29/3/98

بازدید هیئت دانشگاه ترانسیلوانیای براشوو رومانی از دانشکده ادبیات و علوم انسانی

در راستای سیاست‌های برنامه سوم راهبردی دانشگاه و گسترش روابط بین دانشگاهی، دکتر آدریان لاکاتوس رئیس دانشکده علوم انسانی و دکتر میهائلا قئورقه معاون آموزشی دانشگاه ترانسیلوانیای براشوو کشور رومانی، ۲۸ خرداد ۹۸ با هیأت رئیسه دانشکده ادبیات و علوم انسانی دیدار و گفتگوکرد.

در ابتدای این دیدار دکتر غلامحسین کریمی دوستان رئیس دانشکده، ضمن خوشامدگویی با بیان تاریخچه مختصری از دانشکده ادبیات و علوم انسانی به عنوان قدیمی ترین دانشکده دانشگاه تهران، توضیحاتی در خصوص رشته‌های آموزشی، گروه‌ها، تعداد دانشجویان و فعالیت‌های پژوهشی ارائه داد. سپس همکاران دانشگاه ترانسیلوانیای براشوو به معرفی این دانشگاه پرداختند. دانشگاه ترانسیلوانیای براشوو دارای بیست هزار دانشجو، ۷۵۰ استاد و ۱۸ دانشکده است که دانشکده علوم انسانی آن دارای ۹۰۰ دانشجو و ۷۰ عضو هیئت علمی می‌باشد. عمده برنامه‌های این دانشگاه به زبان رومانیایی ارائه می‌شود و برای برخی دوره‌های فوق لیسانس و دکتری به زبان های انگلیسی، فرانسه و آلمانی هم دوره‌هایی در جریان است، به ویژه رشته زبانشناسی برنامه خود را به زبان انگلیسی اجرا می‌کند و زمینه مناسبی برای همکاری با دانشگاه تهران دارد.

در ادامه دکتر گودرز رشتیانی، مشاور امور بین‌الملل با ارائه توضیحاتی درباره فعالیت‌های بین‌المللی، دانشکده ادبیات خواستار اجرایی شدن تفاهم نامه دو دانشگاه در زمینه تبادل استاد و دانشجو و همکاریهای مشترک شد. دکتر علی شهیدی، استاد گرایش ایران‌شناسی و دبیر همکاریهای علمی و کنفرانس‌های بین‌الملی نیز خواستار برگزاری همایش مشترک در زمینه مناسبات فرهنگی و تاریخی دو کشور شد که با استقبال و تائید همکاران رومانیایی همراه بود. دکتر عدنان طهماسبی، استاد گروه زبان و ادبیات عربی و معاون اجرایی نیز خواستار بهره‌مندی از ظرفیت‌های عرفان ایرانی و ادب فارسی در افزایش پیوندهای مسالمت‌آمیز دو کشور شد.

در پایان اعضای هیئت دانشگاه ترانسیلوانیای براشوو خواستار دیدار علمی استادان و دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده ادبیات و علوم انسانی از دانشکده علوم انسانی دانشگاه ترانسیلوانیای براشوو شدند.