برگزیدگان دانشکده ادبیات و علوم انسانی در سی و هشتیمین دوره جایزه " کتاب سال "

برگزیدگان دانشکده ادبیات و علوم انسانی در سی و هشتیمین دوره جایزه " کتاب سال " جهوری اسلامی

۴/۱۲/۹۹

سی و هشتیمین دوره جایزه " کتاب سال " جهوری اسلامی، ۲ اسفندماه با حضور دکتر حسن روحانی رئیس جمهور در مجموعه سعد آباد برگزار شد. جایزه ویژه این دوره به پاس شناسایی و شناساندن ابعاد تمدن اسلامی و ایرانی، تسهیل دسترسی محققان و پژوهشگران به میراث اسلامی و ایرانی، معرفی و بازشناسی ابعاد تاریخی و تمدنی و فرهنگی تشیع و پیشوایان (علیهم‌السلام)، نگارش و تدوین مقاله‌ها و آثار بسیاری در چهره‌نمایی از جریان علم و علم‌اندیشی در تمدن اسلامی و ا یرانی، به دکتر رسول جعفریان استاد گروه تاریخ دانشکده ادبیات و علوم انسانی اهدا شد. در حوزه فلسفه و روان شناسی به ویژه فلسفه غرب کتاب " تناهی استعلایی " پژوهشی درباره هستی شناسی بنیادین هایدگر، تألیف دکتر احمد رجبی عضو هیأت علمی گروه فلسفه، بعنوان کتاب برگزیده این دوره انتخاب شد. همچنین در حوزه تاریخ از اثر دکتر گودرز رشتیانی عضو هیأت علمی گروه تاریخ با عنوان " دفتری برای ایران: نامه‌های فارسی به ولادیمیر مینورسکی" تقدیر به عمل آمد.