ثبت نام یارانه اعتباری « بن کتاب » ویژه دانشجویان، طلاب و اعضای هیأت علمی

۱۷/۱۰/۹۹

رئیس نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران:

یارانه اعتباری خرید کتاب برای دانشجویان و طلاب تا سقف ۲۰۰ هزار تومان است که از این مقدار سهم مشارکت دانشجویان و طلاب ۱۲۰ هزار تومان است و ۸۰ هزار تومان را نیز معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بانک صادرات ایران تأمین خواهند کرد.

همچنین یارانه اعتباری خرید کتاب برای اعضای هیئت علمی از ۲۵۰ هزار تومان به ۴۰۰ هزار تومان رسیده است.

زمان ثبت‌نام از پنج‌شنبه ۱۸ دی‌ماه

در سامانه ketab.ir

........

*خبر خوب برای دوستداران کتاب‌های لاتین و عربی*

با توجه به عدم برگزاری نمایشگاه کتاب تهران، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای کمک به شما عزیزان اقدام به بر پایی *‌اولین نمایشگاه مجازی کتاب* نموده است. این *نمایشگاه از تاریخ ۱ الی ۶ بهمن ماه* از طریق سایت www.ketab.ir قابل دسترسی است. در این نمایشگاه علاوه بر کتاب‌های فارسی، کتاب‌های انگلیسی و عربی در کلیه موضوعات دانشگاهی و عمومی و با تخفیف حداقل ۵۰% بدون محدودیت به فروش می‌رسد.

همچنین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اقدام به توزیع بن کتاب برای دانشجویان، اساتید، مؤسسات و غیره طبق روال نمایشگاه کتاب خواهد نمود که جزئیات آن متعاقباً اعلام خواهد شد.

ویژه نشر نیز برای کمک به شما کتاب‌های فهرست پیوست را که آخرین چاپ کتاب‌های منتشره و برای سال ۲۰۲۰ و قبل از آن است را با *حداقل ۵۰ درصد تخفیف* در اختیار قرار می‌دهد.

*نحوه خرید: *

شما در منزل یا محل کار خود وارد سایت www.ketab.ir شده و اقدام به انتخاب کتاب از لیست ویژه نشر می نمائید. با قرار دادن کتابهای منتخب در سبد خرید و پرداخت وجه آن به حساب معرفی شده خریداری و از طریق پست دریافت خواهید نمود. توجه شود که هزینه‌های پست از سوی ما پرداخت خواهد شد.

امیدواریم از این موقعیت استثنایی در این شرایط سخت کرونایی به نحو مطلوب استفاده کنید.

در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر با شماره *۰۲۱۸۸۹۱۰۰۹۱* تماس حاصل فرمائید.