نشست تخصصی سیرجان از منظر بررسی های باستان شناسی

14/12/97

نشست تخصصی " سیرجان از منظر بررسی‌های باستان شناسی" با حضور مسئولان فرهنگی شهر سیرجان، به ریاست دکتر ابوذر خواجویی و سخنرانی خانم زینب افضلی دانشجوی دکتری باستان شناسی دوران اسلامی دانشگاه تهران، هشتم اسفند ماه سال جاری برگزار شد. خانم افضلی که مسئولیت بررسی و شناسایی شهر باستانی سیرجان را زیر نظر دکتر حسن کریمیان عضو هیات علمی گروه باستان شناسی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران را عهده دار می‌باشد، به ارائه نتایج پژوهش‌های میدانی تیم باستان شناسی دانشگاه تهران در این شهر باستانی پرداخت. تحقیقات علمی این گروه که با مجوز سازمان میراث فرهنگی کشور و حمایت مالی شرکت صنعتی و معدنی گل گهر سیرجان انجام یافته، توانسته است تحولات تاریخی شهر سیرجان را از شکل یابی تا عصر حاضر مشخص و حریم بافت تاریخی و اولویتهای حفاظتی آنرا ارائه نماید.