نظام ملی نوآوری در علم حکمت

28/09/94

در پی برگزاری سلسله نشست های علمی – پژوهشی دانشکده ادبیات و علوم انسانی ،  سخنرانی دکتر علی اکبر موسوی موحدی با عنوان   "نظام ملی نوآوری در علم حکمت" دوشنبه مورخ 9/9/1394 در تالار کمال این دانشکده برگزار شد .

در آغاز دکتر موسوی موحدی رئیس مرکز تحقیقات بیوشیمی و بیوفیزیک دانشگاه تهران ، با تاکید بر پیوستگی رشته­های علوم­انسانی و علوم دیگر، بر ایجاد رشته های میان رشته ای تاکید نمودند و اذعان داشتند در ایجاد رشته های جدید نباید فقط به علوم جدید اکتفا کرد، بلکه با کمک علوم قدیمه می­توان زوایای ناشناخته و تاریک جهان آفرینش را رمز­گشایی نمود. ایشان با ذکر نمونه هایی در استفاده از علوم قدیمه و تعالیم مذهبی در مرکز بیوشیمی و بیوفیزیک دانشگاه تهران ، علوم بین­رشته­ای را در این زمانه مهم برشمردند و در جمع بندی سخنان خویش، دانشکده ادبیات و علوم انسانی را به شناخت و برقراری ارتباط با رشته­های دیگر،  ایجاد قطب علمی- بین المللی ، بکارگیری اساتید وابسته از رشته­های دیگر دانشگاه و تبدیل این دانشکده به مرکز دیده­بانی برای و تمدن ایرانی- اسلامی دعوت نمودند.

این نشست با سخنان دکتر محمود بی جن خان استاد گروه زبانشناسی دانشکده ادبیات، و پرسش و پاسخ حاضرین در خصوص مورد مورد بحث به پایان رسید .