هفتمین همایش بین المللی باستان شناسان جوان

19/8/98

هفتمین همایش بین المللی باستان شناسان جوان با محوریت" ایران و سرزمین‌های همجوار" ۲۰ و ۲۱ آبانماه ۹۸ در تالار فردوسی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران برگزار می‌شود. آئین افتتاحیه این همایش با سخنرانی رؤسای سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری همراه خواهد بود. در این همایش باستانشناسان جوان کشور از دانشگاه‌های تهران، تربیت مدرس، شهید بهشتی، کاشان، نیشابور، تبریز، اصفهان و … سازمان میراث فرهنگی و دیگر دستگاه‌های پژوهشی به همراه باستان شناسانی از کشورهای ایتالیا، کرواسی، هندوستان، عراق، انگلستان و … به ارائه آخرین دستاوردهای تحقیقی و پژوهشی خود می‌پردازند. این همایش به همت انجمن علمی دانشجویان باستان شناسی دانشگاه تهران و همراهی دیگر انجمن‌های باستان شناسی، پژوهشگاه میراث فرهنگی، پژوهشکده باستان شناسی، بنیاد ایرانشناسی و دیگر دستگاه‌های پژوهشی برگزار می‌گردد. در این همایش کارگاه‌های تخصصی با عنوان تکامل انسان، بررسی توپو گرافی در باستان شناسی و … برای علاقمندان برگزار خواهد شد. در اختتامیه این همایش باستان شناس جوان برگزیده کشور – با حداکثر سن ۳۵ سال – نیز برگزیده خواهد شد.