همایش ایران و لهستان بین دو جنگ جهانی

۲۴/۰۱/۱۴۰۰

ایران و لهستان دارای سابقه بیش از پانصد سال روابط تاریخی می‌باشند که این مناسبات از وجوه مختلف سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی قابل بررسی است. با پایان جنگ جهانی اول در ۱۹۱۸ شرایط جدیدی در نظام بین‌الملل شکل گرفت که تأثیرات عمیقی در جامعه جهانی از جمله ایران و لهستان برجای گذاشت. این دو کشور با استقرار نظام‌های سیاسی جدید پیمان مودت برای گسترش روابط دو جانبه امضا کردند که امروز با گذشت بیش از ۹۰ سال از این رویداد فرصت مناسبی فراهم شده که فضای تاریخی آن دوره با تکیه بر مناسبات دو جانبه در سال‌های ۱۹۱۸-۱۹۳۹ مورد بررسی قرار گیرد.

این همایش با همکاری دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران و سفارت لهستان در ایران در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه ۲۵ و ۲۶ فروردین ۱۴۰۰ به صورت مجازی در برنامه زوم برگزار خواهد شد. علاوه بر مقامات رسمی، چند متخصص و ایران‌شناس لهستانی و اروپایی همچون پیسارسکی، واشیلفسکی، یاکوسکی، کلودکوسکی، زائور قاسموف استادان و پژوهشگرانی ایرانی همچون علیرضا دولتشاهی، الهام ملک زاده، علی شهیدی، گودرز رشتیانی، علی کالیراد، حامد کاظم‌زاده و.... در این همایش سخنرانی خواهند داشت. برنامه نهایی همایش در پیوست ارائه شده است.

شرکت دانشجویان و پژوهشگران در این همایش مجازی آزاد و رایگان است. لینک شرکت در برنامه در محیط زوم: