24/7/97

کارگاه دو روزه زبان و ادبیات عرب با همکاری دانشکده ادبیات و علوم انسانی و دانشگاه مستنصریه عراق برگزار شد.

در راستای اجرای تفاهم نامه مشترک دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران و دانشگاه مستنصریه عراق درخصوص برگزاری نشست‌های تخصصی، کارگاه دو روزه‌ای بیست و دوم مهر ماه ۹۷ با حضور اساتید برجسته زبان و ادبیات عرب برگزار شد.

در این کارگاه، موضوعاتی همچون مشکلات روانی تأثیر گذار بر فعالیت‌های ترجمه، مشکلات ترجمه بین عربی و زبانهای خارجی، تحولات شکل شعر عربی، و به کار گیری فناوری‌های نوین در تحلیل متن ادبی نقد و بررسی شد. در روز پایانی ضمن دیدار اساتید مهمان با هیأت رئیسه دانشکده بر اعزام دانشجو در قالب بورس تحصیلی، و استفاده از فرصت مطالعاتی اساتید و دانشجویان تاکید گردید.