اخبار و رویداد ها اخبار و رویداد ها

آزمون سنجش استاندارد مهارت‌های زبان فارسی

۲۸/۱۰/۹۸‌‌

اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور درباره تاریخ برگزاری و نحوه نام نویسی در ششمین آزمون سنجش استاندارد مهارت‌های زبان فارسی (سامفا-سامفای دانشگاهی)

سال ۱۳۹۸

بدینوسیله به اطلاع می‌رساند ششمین دوره نام‌نویسی برای شرکت در آزمون سنجش استاندارد مهارت‌های زبان فارسی (سامفا) از روز سه‌شنبه مورخ ۲۶/‏۰۹/‏۹۸‬ آغاز و در روز شنبه مورخ ۰۷/‏۱۰/‏۹۸‬ پایان می‌پذیرد. لازم به تاکید است که نام‌نویسی منحصراً به صورت اینترنتی و از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی این سازمان به نشانی: www.sanjesh.org انجام خواهد پذیرفت.

با توجه به اینکه پرداخت هزینه نام‌نویسی به صورت اینترنتی انجام می‌شود، داوطلبان لازم است با استفاده از کارتهای بانکی عضو شبکه شتاب که پرداخت الکترونیکی آن‌ها فعال است، با مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی مذکور و پرداخت مبلغ ۰۰۰/‏۲۰۰/‏۱ (یک میلیون و دویست هزار) ریال به عنوان وجه نام‌نویسی اقدام و سپس نسبت به دریافت اطلاعات کارت اعتباری (شماره سریال ۱۲ رقمی) اقدام نمایند.

آزمون سنجش استاندارد مهارتهای زبان فارسی (سامفا-سامفای دانشگاهی) منحصراً در سطح آکادمیک (دانشگاهی) و شامل بخشهای شنیداری، خوانداری، نوشتاری و گفتاری بوده که مهارت داوطلبان در این بخشها سنجیده خواهد شد.

آزمون مذکور در صبح و بعدازظهر پنجشنبه مورخ ۰۳/‏۱۱/‏۱۳۹۸‬ (۳ بهمن ماه سال ۱۳۹۸ شمسی برابر با ۲۳ ژانویه سال ۲۰۲۰ میلادی و ۲۷ جمادی‌الاول سال ۱۴۴۱ قمری) همزمان با حوزه‌های داخل کشور در حوزه‌های امتحانی خارج کشور نیز به شرح ذیل برگزار خواهد شد.

نام کشور

حوزه امتحانی خارج کشور