اخبار و رویداد ها اخبار و رویداد ها

۲۰/۰۶/۱۴۰۰‌

مهلت ارسال آثار ۱۴۰۰/۰۶/۳۰

اختتامیه جشنواره ۱۴۰۰/۰۸/۳۰

کاریکلماتور، تلفیقی است از کاریکاتور و کلمات. به عبارت دیگر، کاریکاتوری است که به جای خط با کلمات بیان می‌شود.

برخی از نمونه‌های کاریکلماتورهای حوزه کتاب و مطالعه و خواندن:

۱. برای تغیر جهان نیاز به افتتاح کتابخانه نیست، کافیست کتابی را افتتاح کنید.

۲. کتابخانه، فرودگاه پرواز انسانهاست.

۳. با کاغذ هم می‌شود تفنگ ساخت و هم کتاب....

برگزارکنندگان و حامیان جشنواره: معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه، معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سمنان، کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه سمنان، گروه علم اطلاعات و دانش شناسی دانشگاه سمنان، گروه زبان و ادبیات فارسی، انتشارات دانشگاه سمنان.

شرایط ارسال اثر به جشنواره:

۱. دانشجویان تا پیش از زمان دانش آموختگی می‌توانند در جشنواره شرکت نمایند (تشخیص اصالت دانشجویی با کارت دانشجویی و مکاتبه با دانشگاه محل تحصیل خواهد بود).

۲. هر دانشجو می‌تواند حداقل سه کاریکلماتور و حداکثر سی کاریکلماتور به دبیرخانه جشنواره (صرفاً از طریق آدرس ckalamator2.semnan.ac.ir ارسال نماید.

۳. کاریکلماتورهای ارسال شده به دبیرخانه نباید در جشنواره دیگری شرکت کرده باشد یا در کتاب، نشریه‌ای و هر اثر وبی یا غیر وبی دیگر انتشار یافته باشد.

۴. نگاه طنز، توصیفی، تحلیلی و انتقادی یا پیشنهادی به کتاب، مطالعه و خواندن در فضای دانشگاه در آثار ارسالی مورد توجه نویسندگان محترم قرار گیرد.

۵. موجز بودن و پرمحتوا بودن کاریکلماتورها برای نویسندگان آنها امتیازآور خواهد بود.

۶. دبیرخانه جشنواره مجاز خواهد بود کاریکلماتورهای داوری شده را در کتاب مجموعه کاریکلماتورهای جشنواره به نام نویسنده منتشر نماید.

۷. همراه با ارسال اثر، خلاصه‌ای کوتاه درباره نویسنده همراه با شماره تلفن و نشانی کامل به دبیرخانه ارسال گردد (حداکثر ۳۰۰ کلمه).

۸. آدرس دبیرخانه: سمنان، میدان استاندارد، روبروی پارک جنگلی سوکان، دانشگاه سمنان، کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد (دبیرخانه اولین جشنوارهم ملی کاریکلماتور کتاب، مطالعه و خواندن)

کدپستی ۱۹۱۱۱-۳۵۱۳۱

شماره تماس دبیرخانه ۳۱۵۳۵۱۳۴-۰۲۳