اخبار و رویداد ها اخبار و رویداد ها

فراخوان مسابقه ایده‌های برتر دانشجویی در مواجهه با چالش‌های دوران پساکرونا

مسابقه ایده‌های برتر دانشجویی در مواجهه با چالش‌های دوران پساکرونا

۲۸/۵/۹۹

اداره کل فرهنگی و اجتماعی با هدف استفاده از ایده‌های خلاقانه و بدیع دانشجویان دانشگاه تهران در ارتباط با چگونگی مواجهه با چالش‌های دوران پساکرونا «مسابقه ایده‌های برتر دانشجویی در مواجهه با چالش‌های دوران پساکرونا» را در محورهای زیر برگزار می‌کند:

- افزایش سلامت و کاهش ناهنجاری‌های فردی و اجتماعی ناشی از کرونا

- رونق‌بخشی و پویایی فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی با استفاده از فناوری اطلاعات و فضای مجازی

تقویت فعالیت‌های گروهی و مشارکت‌های اجتماعی

- رونق کسب و کارهای نوظهور در حوزه‌های خانگی، گردشگری، فناوری اطلاعات، صنایع فرهنگی و فناوری‌های نرم

- ارتقای روحیه سرزندگی، نشاط و امیدواری نسل جوان نسبت به آینده

- آموزش در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی

دانشجویان دانشگاه تهران برای شرکت در این مسابقه می‌‌توانند حداکثر تا ۳۰ مهرماه با مراجعه به سامانه culfest.ut.ac.ir با تکمیل فرم ثبت ایده و بارگذاری آن در سامانه اقدام کنند. افزون بر اهدای جوایز ارزنده به ایده‌های برتر، از آن دسته از ایده‌های برتر که قابلیت اجرا داشته باشند، حمایت خواهد شد.