اخبار و رویداد ها اخبار و رویداد ها

میهمانی و انتقال دانشجویان متقاضی دارای شرایط خاص در سال ۹۹

۸/۲/۹۹

در خصوص میهمانی دانشجویان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی دولتی و غیردولتی

سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در راستای انجام هر چه بهتر آئین نامه و تسهیل در امر میهمانی و انتقال دانشجویان زمان ثبت نام متقاضیان میهمانی و انتقال را برای سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ از طریق سامانه سجاد به آدرس https://portal.saorg.ir اعلام می‌نماید.

با توجه به شرایط ایجاد شده به دلیل شیوع بیماری کرونا در کشور و پیروی تمام مؤسسات آموزش عالی از دستورالعمل‌های ستاد ملی مبارزه با کرونا به اطلاع می‌رساند که در صورت تداوم وضعیت بیماری، میهمانی و انتقال دانشجویان تحت شرایط حاکم می‌باشد و موافقت موسسات مبدا و مقصد با درخواست‌های میهمانی و انتقال در صورت بازگشت به شرایط عادی در موسسات آموزش عالی امکان‌پذیر خواهد بود.
دانشگاه‌ها و موسسات موظف می‌باشند زمان شروع ثبت درخواست‌های میهمانی و انتقال را با استفاده از ابزارهای مناسب اطلاع رسانی به اطلاع کلیه دانشجویان برسانند.
دانشگاه‌های مبدأ موظفند بر اساس مفاد آیین نامه شماره ۸۸۴۴۱/۳/۴۱ مورخ ۲۰/‏۰۳/‏۹۲‬ درخواست دانشجو را بررسی نموده و در صورت داشتن شرایط از ابتدای خرداد لغایت ۱۵ تیر ماه نظر خود را در سامانه اعلام و در صورت موافقت ریز نمرات دانشجو را به دانشگاه مقصد ارسال نماید. سپس دانشگاه‌های مقصد موظفند حداکثر تا پایان مرداد ماه نسبت به بررسی تقاضاها اقدام و از طریق سامانه یاد شده اعلام نماید.
وظایف متقاضی:

دانشجو ضمن آگاهی از شرایط حاکم بدلیل بروز بیماری کرونا در کشور بایستی با اطلاع کامل از شرایط آئین‌نامه میهمانی و انتقال درخواست خود را مبنی بر نوع آن (۲ نیمسال میهمانی، تمدید میهمانی، میهمان دائم و انتقال) در سامانه سجاد سازمان امور دانشجویان در موعد اعلام شده (اول اردیبهشت لغایت سی و یک اردیبهشت) ثبت و با اطلاع کامل از شرایط و ضوابط دانشگاه مقصد، رشته و مقطع تحصیلی، وضعیت دوره مورد تقاضا در دانشگاه مقصد، نسبت به انتخاب دانشگاه یا موسسه مقصد اقدام و مستندات خود را برای تقاضای ارائه شده اسکن و ضمیمه تقاضا نماید.
: لازم به ذکر است متقاضیان جهت ثبت درخواست ابتدا بایستی در سامانه سجاد ثبت نام نمایند و پس از دریافت نام کاربری و رمز عبور از قسمت خدمات سازمان درخواست میهمانی و انتقال خود را ارائه نمایند.
متقاضی میهمانی و انتقال مسئول صحت اطلاعات ارائه شده در خصوص شرایط خاص خود خواهد بود و در صورت عدم احراز هر یک از اطلاعات ارائه شده تقاضا از وضعیت بررسی خارج خواهد شد.
دانشجویان متقاضی انتقال توام با تغییر رشته نیز از طریق سامانه سجاد بخش شورای بررسی موارد خاص مبدا و مقصد اقدام نمایند.
متقاضیان محترم همچنین در صورت داشتن هرگونه سوال یا مشکل در خصوص سامانه از قسمت پشتیبانی سامانه درخواست خود را ارسال نمایند.

اداره کل امور دانشجویان داخل