اخبار و رویداد ها اخبار و رویداد ها

نکوداشت مفاخر ایران اسلامی معرفی «حکیم ابونصرفارابی»

۳۰/۰۱/۱۴۰۲

دبیرخانه نکوداشت مفاخر ایران اسلامی سازمان دانشجویی جهاد دانشگاهی در نظر دارد در چهارمین دوره نکوداشت مفاخر ایران اسلامی به معرفی «حکیم ابونصرفارابی» بپردازد. این طرح با هدف آشنایی دانشجویان با ابونصر فارابی و تشویق آنان به مطالعه آثار و ایده‌های او، توجه به ریشه‌های فرهنگی و الگوسازی برای نسل جوان و آینده و همچنین ترویج فرهنگ تقدیر از مفاخر و مشاهیر ایرانی برنامه ریزی و در حال اجرا می‌باشد. این طرح شامل دو بخش هماهنگ استانی با مشارکت ۱۵ واحد جهاد دانشگاهی درسراسر کشور و جشنواره ملی در قالب مقاله نویسی (بخش آزاد دانشجویی)، طراحی اینفوگرافیک، نماهنگ، ساخت موشن گرافیک و داستان کوتاه در حال برگزاری می‌باشد. فراخوان جشنواره اعلام شده و دانشجویان فرصت دارند آثارخود را تا ۳۱ اردیبهشت به دبیرخانه ارسال نمایند.

شماره تماس دبیرخانه: ۰۹۳۵۷۲۰۳۷۰۴