دکتر محمدحسین امید، رئیس دانشگاه تهران، با همراهی دکتر گلدانساز (معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه)، دکتر اصغری (رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی) و مهندس زهره‌وند (مدیرکل امور دانشجویان و کارکنان شاهد و ایثارگر)، با حضور در منزل شهید محمدمهدی صفره، با خانواده این دانشجوی نخبه دیدار و گفتگو کردند.

شهید محمدمهدی صفره، دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد رشته مترجمی زبان عربی دانشکده ادبیات و علوم انسانی بود که پس از کسب رتبه برتر در مقطع کارشناسی، از طریق آیین‌نامه استعدادهای درخشان وارد مقطع ارشد شد. این دانشجوی برجسته و فعال حوزه فرهنگی، در ۱۱ اسفندماه ۱۴۰۴ به همراه همسرش در پی حمله موشکی رژیم صهیونیستی به شهادت رسید.

در این دیدار، دکتر اصغری، رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی، با تمجید از ویژگی‌های علمی و اخلاقی شهید صفره اظهار داشت:

«محمدمهدی از برجسته‌ترین و ممتازترین دانشجویان دانشکده بود که هم در دوران کارشناسی و هم در مقطع ارشد با انگیزه، نشاط و نشاط علمی مثال‌زدنی در کلاس‌ها و فعالیت‌های دانشکده حضوری شاخص داشت.»

در بخش دیگری از این دیدار، رئیس دانشگاه تهران ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهدا و قدردانی از تربیت معنوی و مسئولانه خانواده شهید، بر پاسداشت یاد و میراث علمی این دانشجوی نخبه تأکید کرد.

در پایان این دیدار، بنا به پیشنهاد و اهداء خانواده معظم شهید، مقرر شد مجموعه کتاب‌های شخصی شهید محمدمهدی صفره به کتابخانه دانشکده ادبیات و علوم انسانی منتقل شود تا در دسترس دانشجویان و علاقه‌مندان قرار گیرد.